2015-07-13 13:18:03• hírek • (x)

Bővült a Tiacomnál a nyári akciók sora

Olajcserére csak a Tiacomhoz menj - használd ki az akciókat!

Nemrég már megírtuk, hogy az Auto Check Center szervizhálózathoz tartozó Tiacom autószerviz számtalan akcióval várja az autósokat a nyári időszakban. A több mint tíz éves tapasztalattal rendelkező csapat azonban nem csak szereléssel, de alkatrészek forgalmazásával is foglalkozik: bármilyen autómárkához és autótípushoz találhatsz náluk alkatrészt, abroncsokat is vehetsz járművedre. Ezt természetesen helyben fel is szerelik. A három szerelőgödör hétköznap 9-18 óra között várja a személygépkocsikat és mikrobuszokat - alkatrészeket viszont kamionosoknak is biztosítani tudnak.

Ha pedig nyaralni készülsz, mindenképp nézz be az Ady Endre utcában található Tiacom autószervizbe: ott az autódat is átnézik, kedvezményesen lecserélik az olajat, sőt, bizonyos esetekben még A24-es segélyszolgáltatást is adnak ajándékba - hogy az autó ne okozzon gondot a nyaralás ideje alatt!

Olajcsere ajándék pollenszűrővel

Ha teljes olajcserére térsz be a Tiacom szervizbe, azaz az olaj mellett az összes szűrőt le szeretnéd cseréltetni, akkor a QWP márkájú pollenszűrőt ajándékba adják.

Olcsó olajcsere az 1.4-es Loganokba

Amennyiben 1.4-es Dacia Loganod van, augusztus végéig mindenképp menj be a Tiacomhoz olajcserére: a 4 liter 5W40-es Mobil motorolaj, valamint a levegőszűrő cseréje munkadíjjal együtt csak 149,90 lej!

Kompakt kuplungok ingyen beszereléssel

A Tiacomnál most bármely kompakt kuplungkészlet vásárlása esetén a Tiacom szakemberi ingyenesen szerelik be azt az autóba. Érdekel az ajánlat? Menj be a cég székhelyére, az Ady Endre utca 41. szám alá és ott minden kérdésedre választ kapsz!

A24-es segélyszolgáltatást kaphatsz ajándékba

Az autószervizben most visszatérnek az oly sikeres tavalyi akcióhoz: bármilyen fajta vezérmű-készlet vásárlása és beszerelése esetén az autós A24 segélyszolgáltatást kap ajándékba, amely egész Romániára érvényes. Így, ha elfogy a benzined, vagy éppen meghibásodik az autód, csak egy telefonhívás és már érkezik is az A24-es sárga angyal, segít a bajban.

Tiacom Auto

Átvizsgálják az autót - hogy nyugodtan indulj nyaralni

A szervizbe javításért betérő autókat a Tiacom-os fiúk átvizsgálják - felmérik az autó helyzetét, a futómű, fékrendszer állapotát, a fagyálló szintjét és leellenőrzik az izzókat is.

Csereautó és időmegtakarítás

Kevés olyan autószerviz van Szatmárnémetiben, amely csereautót kínál klienseinek. A Tiacomnál ez a szolgáltatás is működik: egy Hyundai i20-assal segítenek az autósnak, akinek gépkocsiján komolyabb munkálatokat kell végezni. Sőt, ha a Tiacom segítségét kéred, de időhiányban vagy, akkor a cég munkatársai elmennek az autódért, megjavítják és haza is viszik az elfoglalt ügyfélhez! Van ennél jobb ajánlat?

A fentebb említett akciók és kedvezmények augusztus végéig érvényesek és - figyelem - több akció nem vonható össze!! Ha további információkra van szükséged, keresd fel őket személyesen Szatmárnémetiben, az Ady Endre utca 41-es szám alatt, vagy vedd fel velük a kapcsolatot a vanzari@tiacomauto.ro email címen, illetve a 0261-710780 és 0361-884-304 telefonszámokon.

Tiacom Auto

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: